Foto: Henk Lammen

Inhaalwedstrijden voor voetbalclubs

Hoewel de KNVB het reguliere voetbalprogramma voor komende weekeinde heeft geschrapt voor de eerste teams, liet de voetbalbond wel ruimte om eventuele eerder afgelaste duels in te halen.

Vierdeklasser Oostrum maakt gebruik van die mogelijkheid. Het team van trainer René Peters speelt zondag om 14.00 uur in Wanroij tegen koploper Constantia. Ook het duel tussen Olympia’18 en Volharding wordt zondagmiddag ingehaald. Aftrap van de topper en burenruzie in de tweede klasse F is om 14.00 uur in Boxmeer.

Ook de derby tussen eersteklassers SV Venray en SSS’18 staat op het programma voor zondagmiddag 14.00 uur. Het eerste fluitsignaal klinkt om 14.00 uur in Overloon. Voor SV Venray zou het pas de zesde wedstrijd van het seizoen zijn.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten