Foto: eigen foto

Sinterklaas al vroeg bij speelgoedbank

Om alle kinderen van Speelgoedbank Venray te verwennen, is Sinterklaas dit jaar al op tijd begonnen. Al in november ontving de speelgoedbank een gulle gift van het personeel van Herbalife Venray. Een  bedrag waarmee wordt voorzien in cadeaus die normaal niet vaak ingezameld worden. 

Ook ontving de speelgoedbank een grote hoeveelheid speelgoed van een keten voor huishoudelijk materiaal en speelgoed, met een vestiging in Venray. Superblij waren de pieten van de speelgoedbank dat ze hiermee weer veel kinderen blij konden maken.

De meest recente gift komt van kwam van Rotaid via Sport 2000 in Venray. Omdat de Sint vindt dat iedereen in Venray moet kunnen opgroeien met een voetbal, ontving de speelgoedbank een grote hoeveelheid voetballen. “Superblij zijn we bij de speelgoedbank omdat ze hiermee het mooiste kinderfeest van het jaar, samen met de vele vrijwilligers, extra speciaal kunnen maken”, laat Rutger van Dooren, voorzitter van Speelgoedbank Venray, enthousiast weten.

Speelgoedbank Venray verzamelt overtollig en goed speelgoed en stelt dit beschikbaar aan gezinnen met kinderen van 0 tot 12 jaar die vanwege hun economische situatie niet in staat zijn om speelgoed te kopen.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten