<p>Sinterklaas arriveerde enkele weken geleden in het centrum van Venray.</p>

Sinterklaas arriveerde enkele weken geleden in het centrum van Venray.

(Foto: Rob Beckers)

Sinterklaasactiviteiten centrum Venray afgelast

Sinterklaasgilde Venray heeft de geplande activiteiten voor komend weekeinde afgelast. Dat betekent dat er dit jaar op koopzondag (28 november) geen pietenspeurtocht is en dat ook de lichtjestocht is geschrapt. Dit besluit heeft het Sinterklaasgilde genomen na overleg met de gemeente Venray en de GGD.

Het Sinterklaashuis is nog wel te bezichtigen. De slaapkamer van Sinterklaas is tot en met 5 december te bekijken in de etalage van de Rabobank.


Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten