<p>De tiende landelijke Douwe Egberts-waardepuntenactie wordt in december gehouden.</p>

De tiende landelijke Douwe Egberts-waardepuntenactie wordt in december gehouden.

(Foto: Logo DE)

Lions: Douwe Egberts-waardepuntenactie voor voedselbanken

Gedurende de maand december 2021 wordt alweer de tiende landelijke Douwe Egberts-waardepuntenactie georganiseerd, waarbij Lionsclubs en voedselbanken in het hele land Douwe Egberts-waardepunten gaan inzamelen die vervolgens worden ingewisseld voor pakken koffie ten bate van de voedselbanken in Nederland.

In de regio Venray organiseert Lionsclub Venray Peelparel deze actie voor Voedselbank Noord-Limburg. Vanaf begin december staan de inzamelboxen weer in Venray bij Albert Heijn, Aldi Veltum, Jan Linders, PLUS Guido van Dijck, Jumbo Bleek, Brukske en Veltum en Praxis. In Wanssum bij de Jumbo, in Tienray bij Jan Linders, in Overloon bij PLUS Verbeeten, in Horst bij Jan Linders en PLUS Lucassen, in Vierlingsbeek bij PLUS Verbeeten en in Sevenum bij de Jumbo.

‘Grijp nu uw kans de punten die u misschien al jaren uitknipt en in een kastje, laatje of blikje bewaart een goede bestemming te geven. Gooi ze in de inzamelbox, bij voorkeur gebundeld en geteld per 500 punten. Vorig jaar konden de voedselbanken ruim 134.000 pakken koffie in ontvangst nemen. Voor één pak koffie zijn er 500 punten nodig. Wij zouden het geweldig vinden om de voedselbank Noord-Limburg weer te mogen voorzien van de nodige pakken koffie!’, meldt de organisatie.

Lionsclub Venray Peelparel, onderdeel van Lions International, steunt deze actie. ‘Er zijn immers ook in onze regio veel gezinnen die steun nodig hebben van de voedselbank. Voor hen is koffie al snel een onbetaalbare luxe’.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten