Het Venrays Mannenkoor heeft een streep gezet door zijn traditionele Eindejaarsconcert.
Het Venrays Mannenkoor heeft een streep gezet door zijn traditionele Eindejaarsconcert. Persfoto

Eindejaarconcert Venrays Mannenkoor afgelast

Algemeen Cultuur en Uitgaan

Met het oog op de huidige ontwikkelingen rondom de coronapandemie en daaraan verbonden beperkingen, heeft het bestuur van het Venrays Mannenkoor (VMK) besloten alle geplande activiteiten voor de rest van dit jaar te schrappen. Wellicht wordt een uitzondering gemaakt voor de heilige mis op eerste kerstdag.

Dit betekent ook dat het Eindejaarsconcert 2021, getiteld Thank You For The Music, waarin afscheid genomen zou worden van dirigent Anton Kropivšek,  niet doorgaat. Diegenen die via het VMK kaarten voor dit concert hebben besteld, hebben intussen al bericht gehad over de verdere afwikkeling. Bezoekers die via de schouwburg kaarten voor dit concert hebben besteld, wordt verzocht contact op te nemen met Schouwburg Venray. Thank You For The Music wordt nu gepland in het voorjaar van 2022. De juiste datum wordt later bepaald, natuurlijk ook weer met het oog op de ontwikkelingen rondom corona rond die tijd.

Zodra de juiste datum voor het concert in het voorjaar bekend is,  kunnen belangstellenden weer kaarten bestellen via de website van het Venrays Mannenkoor, www.venraysmannenkoor.nl, of bij de schouwburg in Venray. Ook voor het concert met St. Catharina wordt naar een alternatief gezocht, zo meldt het koor.  ’Verdere ontwikkelingen rondom de activiteiten van het VMK kunt u volgen via de website van het koor en de lokale media’.

Uit de krant