Foto: eigen foto

Acht jubilarissen VrouwenKracht

VrouwenKrachtYsselsteyn huldigde vrijdagmiddag 22 oktober acht jubilarissen. 

De jubilarissen zijn Fien van Trommelen-Remeijsen (75 jaar lid), An Claessens-Vollenberg (70 jaar lid), Jo Deters-Maas, Grada Teunissen-Fleurkens, Bets Wismans-Philipsen (allen 60 jaar lid), Maria Gevers-Vogels, Hannie Keijzers-vd Woldenberg en Gerry Smeets-Stevens (allen 50 jaar lid).

De jubilarissen kregen in Roelanzia in Ysselsteyn een bloemenboeket en een blijvend aandenken in de vorm van een stijlvol gegraveerde bloemenvaas of taartplateau. Vervolgens werd tijdens de jaarlijkse feestavond bij het heugelijke feit stilgestaan.

Foto: staand Grada Teunissen, Jo Deters, Gerrie Smeets en Hannie Keijzers (v.l.n.r.) en zittend Fien van Trommelen, Bets Wismans en An Claessens (v.l.n.r.). Maria Gevers ontbreekt op de foto.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten