<p>Harrie Francken (links) en Frans Hurkmans. Sander Vermeeren ontbreekt op de foto. </p>

Harrie Francken (links) en Frans Hurkmans. Sander Vermeeren ontbreekt op de foto.

(Foto: persfoto)

Zilveren jubilarissen bij Ars Musica

Onlangs hebben de leden van vocaal ensemble Ars Musica drie zanger gehuldigd. Frans Hurkmans en Sander Vermeeren waren medio 2020 al 25 jaar lid van het koor, maar vanwege de coronapandemie konden zij toen niet worden gehuldigd.

Daarom vond er dit jaar een inhaalslag plaats en intussen is in 2021 ook Harrie Francken 25 jaar lid van Ars Musica. Voorafgaand aan de jaarvergadering ontvingen zij op 19 oktober, uit handen van voorzitter Jo van Lieshout, de jubileumspeld als waardering voor hun jarenlange inzet voor het koor. Niet alleen als zangers maar ook op andere manieren leveren zij een flinke bijdrage aan het wel en wee van Ars Musica.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten