Foto: Cor Vos

Nominatie voor Mike Teunissen

De Club24, bestaande uit oud-renners en wielerprominenten, heeft de genomineerden voor de Limburgse wielerprijzen 2021 bekendgemaakt. In de categorie Limburgse renner van het Jaar zijn Tom Dumoulin, Mike Teunissen en Milan Vader genomineerd.

In de categorie Limburgse renster van het Jaar komt de winnares voort uit het drietal Sabrina Stultiens, Pien Limpens en Sophie von Berswordt. Lars Rouffaer, Luuk Herben en Scarlett Souren zijn genomineerd in de categorie renner/renster van de Toekomst. De winnaars, die door de Club24 worden gekozen, zullen tijdens het Limburgs Wielergala op 22 november bekend worden gemaakt. Deze besloten avond wordt in samenwerking met Limburg Cycling georganiseerd en zal dit jaar plaatsvinden op de Brightlands Chemelot Campus in Sittard-Geleen. 

De Limburgse wielerprijzen worden sinds 1985 uitgereikt toen Peter Harings als eerste werd verkozen tot Renner van het Jaar. In 1992 werd de categorie Renner/Renster van de Toekomst toegevoegd en was de eer aan Danny Nelissen om deze prijs als eerste in ontvangst te nemen.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten