<p>Venray nam het onlangs op tegen Wittenhorst.</p>

Venray nam het onlangs op tegen Wittenhorst.

(Foto: Rikus ten Brücke)

SV Venray in beker tegen Erp

De voetballers van SV Venray nemen het in de volgende ronde van het bekertoernooi op tegen Erp. Het duel tegen de Brabanders wordt gespeeld op zondag 14 november. De aftrap is om 14.30 uur op sportpark De Wieën in Venray.

Erp komt net als Venray uit in de eerste klasse, maar beide ploegen zitten niet in dezelfde competitie. De andere clubs uit de gemeente Venray en SSS’18 en Volharding werden al uitgeschakeld in de districtsbeker.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten