Foto: eigen foto

Zilveren bijtje voor Rinus Swinkels

Rinus Swinkels uit Venray (88) ontving zondagmiddag een zilveren bijtje van de gemeente Venray. De onderscheiding werd hem uitgereikt door wethouder Cor Vervoort voorafgaand aan de voetbalwedstrijd van SV Venray.

Rinus Swinkels is al ruim 33 jaar actief als vrijwilliger bij SV Venray. In deze jaren heeft hij de velden belijnd, kleedkamers gereed gemaakt, op zondag meegeholpen in de businessclub en verdere hand- en spandiensten verricht.

Gezien zijn leeftijd zijn de activiteiten verminderd, maar bij elke thuiswedstrijd is Rinus aanwezig om toegangspasjes te controleren. Naast liefde voor zijn club SV Venray, bezoekt hij al jarenlang trouw het Vincentiushuis om met de mensen daar een gezellig praatje te maken.

Gemeente Venray wil Rinus Swinkels hartelijk bedanken voor zijn uitzonderlijke vrijwilligerswerk.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten