Foto: depositphotos

Grote hoeveelheid hennep in coffeeshop

Het Regionaal Interventie Team (RIT) heeft dinsdag naar aanleiding van een bestuurlijke controle in een coffeeshop aan de Henseniusstraat in Venray meerdere tientallen kilo’s hennep aangetroffen.

‘Alle hennep is in beslag genomen en wordt vernietigd’, meldt de politie. Er zijn geen aanhoudingen verricht. De hoeveelheid hennep die de politie aantrof, overschreed ruim de toegestane voorraad. Behalve de hennep is ook een geldbedrag van meerdere duizenden euro’s in beslag genomen. De politie adviseert de burgemeester om bestuursrechtelijke maatregelen te nemen.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten