<p>Koninklijke Harmonie Euterpe op de planken van Schouwburg Venray. </p>

Koninklijke Harmonie Euterpe op de planken van Schouwburg Venray.

(Foto: Rianne’s Art Work.)

Eerste concert Euterpe sinds crisis

Koninklijke Harmonie Euterpe heeft afgelopen zaterdag voor het eerst sinds de uitbraak van de coronapandemie weer opgetreden onder leiding van dirigent Thom Roosen.


De muzikanten, in hun nieuwe uniformen, vonden het heerlijk weer eens op de bühne te zitten in een gevulde schouwburg. Het tweede deel van het concert werd uitgevoerd door muziekvereniging TOG Welten-Heerlen onder leiding van Txemi Etxebarria.

Euterpe heeft donderdagavond een open repetitie in Odeon met dirigent Sander Teepen. Een ideale kans voor muzikanten om een keertje mee te doen! Bel voor informatie met Wim De Schryver, telefoon 0651497433.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten