<p>Fanfare Vriendenkring Overloon houdt op 18 en 19 december haar jubileumkerstconcert.&nbsp;</p>

Fanfare Vriendenkring Overloon houdt op 18 en 19 december haar jubileumkerstconcert. 

(Foto: Persfoto)

Zangers van St. Frans gast kerstconcert Vriendenkring Overloon

Het Venrayse koor Zangers van St. Frans treedt op zaterdag 18 en zondag 19 december op tijdens het jubileumkerstconcert van Fanfare Vriendenkring Overloon. Aanvang: 19.30 uur.


Het fanfareorkest uit Overloon, dat al meer dan veertig jaar in de eerste divisie speelt, organiseert dit jaar voor de 25e keer zijn kerstconcert, dat jaarlijks door zo’n zevenhonderd muziekliefhebbers uit de hele regio wordt bezocht. Dit jaar zijn de gastdeelnemers het koor Zangers van St. Frans en Emma Loeffen en is het thema Grenzeloos.

Zangers van St. Frans kent zijn oorsprong al in 1959, toen bij de Venrayse paters Franciscanen een jongenskoortje werd opgericht. In de afgelopen vijftig jaren heeft het koor vele hoogtepunten gekend: concertreizen door Europa, de VS en Canada. Van een jongenskoortje dat de mis in de Paterskerk opluisterde, groeide het koor uit tot een succesvol gemengd koor dat van binnen en buiten Europa concertuitnodigingen krijgt.

Emma Loeffen  is 23 jaar en komt uit Vianen/Cuijk. Op elfjarige leeftijd begon ze met zangles. Al snel besloot ze mee te doen met The Voice of Holland Kids. Tijdens de Blind Auditon draaiden alle coaches en was de opmaat naar een professionele zangcarrière gelegd. In juni van dit jaar studeerde ze op zang af aan Artez University of the Arts. Nu gaat ze met haar eigen nummers de wereld in, in het seizoen 2021-2022 staat ze in meerdere theaters.

Kaarten voor zaterdag 18 en zondag 19 december kosten 15 euro per stuk. Ze kunnen telefonisch gereserveerd worden bij Marjon Cremers via telefoon 06-15546326.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten