<p>De inzet van Jesse Rommen (8) belandde al na drie minuten in het doel van Wittenhorst.</p>

De inzet van Jesse Rommen (8) belandde al na drie minuten in het doel van Wittenhorst.

(Foto: Rikus ten Brücke)

Venray te sterk voor Wittenhorst

SV Venray was zaterdagavond op eigen veld een maatje te groot voor Wittenhorst. De ploeg van trainer Frans Koenen was met 3-0 te sterk voor het elftal van de Venrayse coach Sjoerd van der Coelen.

Venray begon goed aan de wedstrijd en al na drie minuten schoot Jesse Rommen de bal tegen de touwen. Nog in de eerste helft werd de score verdubbeld. Bram Vievermans scoorde op aangeven van Rommen. Na rust drongen de bezoekers uit Horst aan, maar het geluk in de afronding ontbrak verschillende keren. In blessuretijd besliste Vievermans het duel met zijn tweede treffer van de avond.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten