De inzet van Jesse Rommen (8) belandde al na drie minuten in het doel van Wittenhorst. Foto: Rikus ten Brücke

Venray te sterk voor Wittenhorst

Algemeen

SV Venray was zaterdagavond op eigen veld een maatje te groot voor Wittenhorst. De ploeg van trainer Frans Koenen was met 3-0 te sterk voor het elftal van de Venrayse coach Sjoerd van der Coelen.

Venray begon goed aan de wedstrijd en al na drie minuten schoot Jesse Rommen de bal tegen de touwen. Nog in de eerste helft werd de score verdubbeld. Bram Vievermans scoorde op aangeven van Rommen. Na rust drongen de bezoekers uit Horst aan, maar het geluk in de afronding ontbrak verschillende keren. In blessuretijd besliste Vievermans het duel met zijn tweede treffer van de avond.