Foto: Henk Lammen

Demonstratie bij militaire begraafplaats Ysselsteyn afgelast

De aangekondigde demonstratie op zaterdag 9 oktober bij de Duitse militaire begraafplaats in Ysselsteyn gaat niet door. Arthur Graaff kondigde de protestdemonstratie aan, maar vanwege de recentste ontwikkelingen besloot hij de demonstratie te schrappen. Hij verwijst naar toezeggingen van de Duitse ambassadeur.

Volgens Graaff komt er nu toch informatie over de holocaust en oorlogsmisdaden. “Deze ontbrak tot nu toe volledig”, stelt Graaff, die met de AFVN-BvA sinds 2013 acties hier voert tegen deze vorm van holocaustontkenning. Afgelopen november bleef de Duitse ambassadeur voor het eerst weg van de herdenking.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten