De jubilarissen van vrijwilligerszorg Venray/Proteion Welzijn.
De jubilarissen van vrijwilligerszorg Venray/Proteion Welzijn. Foto: Persfoto

Jubilerende vrijwilligers Proteion

Algemeen Venray

Tijdens het jaarlijkse vrijwilligersuitstapje van vrijwilligerszorg Venray/Proteion Welzijn zijn op 4 oktober achttien  jubilarissen in het zonnetje gezet.

Het was dit jaar een zeer bijzondere bijeenkomst. Niet alleen omdat het vanwege de pandemie een jaar moest worden uitgesteld, maar vooral vanwege het aantal jubilarissen. Dit jaar werd een ‘picknick’ georganiseerd, verzorgd door het ‘Pioniersmegje’, waaraan 39 vrijwilligers deelnamen.


Tijdens deze picknick bij minicamping Heide werden de vrijwilligers die 5, 10, 20 en 25 jaar actief zijn als vrijwilliger toegesproken en in de bloemetjes gezet. “Wij zijn er trots op dat zij zich al zo lang actief inzetten om mensen die dat nodig hebben, wat extra aandacht te geven door hen wekelijks een bezoekje te brengen. Dit doen zij vaak naast hun andere drukke werkzaamheden, wat het extra bijzonder maakt. Chapeau! Het was een gezellige bijeenkomst en iedereen heeft genoten van alle lekkernijen’, meldt een woordvoerster van Proteion Welzijn. Op de foto staan overigens niet alle jubilarissen.

Uit de krant