Logo peelenmaasvenray.nl
Foto: Hoedemaekers Venray

Verrékkes Moj wint liedjesfestival

Verrékkes Moj heeft zaterdagavond het liedjesfestival van vastelaovesvereniging de Piëlhaas gewonnen. Droeëm dizze dag, het liedje van de formatie uit Venray, werd als beste beoordeeld. In totaal deden er negen liedjes mee aan het liedjesfestival in de Bolzaal van Schouwburg Venray.

Naast Verrékes Moj stonden ook onder meer Nevvenén met Holladie-Weej, Van Lieshout & Arts met Piëlhaas blief Wakker en Maik & Kyra met Zoeëlang ‘t kan op de planken.

Het festijn werd in 2020 gewonnen door Loss! met Gelukkeg wér same.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten