Logo peelenmaasvenray.nl
Foto: Ron Koenen

Venray Big Business van start

Venray Big Business is een ondernemersevent voor de regio Venray, waar ruim zestig bedrijven zich presenteren. 

Donderdagmiddag gaf burgemeester Luc Winants het startschot voor het nieuwe eendaagse netwerk- en businessevent, dat volgens organisator Robert Hoelen in het teken staat van ‘prikkelende ontmoetingen en lezingen met impact. Gericht op (nieuwe) contacten, zichtbaarheid en beter worden als organisatie. Ook geeft Venray Big Business een inkijk in het prachtige, veelzijdige spectrum aan bedrijven dat de regio Venray rijk is’.

Hoelen was met zijn bedrijf Omzetters ruim een jaar bezig met de organisatie van Venray Big Business. Vanwege de coronapandemie werd het zakelijk evenement twee keer uitgesteld. Op de beurs zijn voornamelijk bedrijven uit Venray te vinden, maar er zijn ook deelnemers uit bijvoorbeeld Boxmeer, Vierlingsbeek en Valkenswaard.

Kijk voor meer informatie over het ondernemersevent op venraybigbusiness.nl.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten