Logo peelenmaasvenray.nl
Foto: SK-Media

Brommerrijder gewond bij aanrijding

Een brommerrijder is woensdagmiddag gewond geraakt bij een aanrijding op het Keizersveld in Venray. De brommerrijder werd aangereden door een auto. De bestuurster van het voertuig kwam met de schrik vrij. Het slachtoffer had vermoedelijk last van zijn sleutelbeen.

De automobiliste wilde vanaf de Maasheseweg rechtsaf het Keizersveld opdraaien en zag daarbij vermoedelijk de brommerrijder over het hoofd. Het slachtoffer reed in dezelfde richting en wilde de straat oversteken. De auto en de brommer raakten beschadigd. De brommerrijder is in een ambulance gecontroleerd op verwondingen, maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis.

Willem Menting

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten