Logo peelenmaasvenray.nl
<p>Marie van Dijck-Rongen werd verrast door burgemeester Winants.</p>

Marie van Dijck-Rongen werd verrast door burgemeester Winants.

(Foto: Willem Menting)

Zilveren bijtje voor Marie van Dijck-Rongen

Marie van Dijck-Rongen (85) uit Venray ontving maandagmiddag een zilveren bijtje van de gemeente Venray. Dit bijtje werd haar uitgereikt door burgemeester Luc Winants tijdens een bijeenkomst in De Tol in Venray. 

Marie van Dijck is 25 jaar geleden gestart via de toenmalige Unie voor Vrijwilligers bij een locatie van de Zorggroep, verzorgingshuis Het Schuttersveld. In eerste instantie hielp Marie in het restaurant met koffie schenken, maar al snel werd ze gevraagd als vrijwilligster bij dagverzorging ’t Stekske. Toen de dagverzorging ging verhuizen naar de Tol in het Ambachtkwartier, verhuisde Marie mee. De dagverzorging werd toen dagbesteding.

Ondanks haar leeftijd staat Marie altijd paraat en komt ze trouw op maandag- en vrijdagmiddag naar de Tol om te ondersteunen bij activiteiten, een praatje te maken met bezoekers en te helpen met de koffie. De gemeente Venray wil Marie van Dijck bedanken voor haar uitzonderlijke vrijwilligerswerk en beloont haar met een zilveren bijtje.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten