Logo peelenmaasvenray.nl
<p>Suzanne Strijbosch- van Snippenberg leert ouders en professionals op een andere manier naar hun kind te kijken.</p>

Suzanne Strijbosch- van Snippenberg leert ouders en professionals op een andere manier naar hun kind te kijken.

(Foto: Kiki Jaspers)

Kinderfysiocoach lanceert vertaling boek Zie wat je kind beweegt

Kinderfysiocoach Suzanne Strijbosch- van Snippenberg lanceert woensdag 29 september de Engelse vertaling van haar boek Zie wat je kind beweegt. “Bewegen is universeel en verbindt. Of je elkaar nu wel of niet verstaat.” Met haar boek leert ze ouders en professionals op een andere manier naar hun kind te kijken, waardoor ze beter snappen wat het kind nodig heeft. De lancering van de vertaling vindt plaats tijdens een feestelijk en informatief online event wat iedereen over de hele wereld kan volgen.

Elk kind heeft emoties, verwerkt sensorische informatie, moet leren en wil ontdekken. Dit gaat niet voor elke kind even vanzelfsprekend. Het gedrag dat een kind laat zien is ook niet altijd te snappen voor de omgeving.

De oorzaak van dit gedrag is dan ook vaak terug te vinden in de (motorische) ontwikkeling of de verwerking van prikkels, en uit zich vaak via het lichaam en gedrag. En dit zie je bij kinderen over de hele wereld. Middels reizen naar Kenia, waar de Venrayse ook workshops verzorgde en gesprekken had hierover, werd dit alleen maar duidelijker. Een logische stap dus om het boek in het Engels te laten vertalen.

De Engelse vertaling sluit ook naadloos aan bij de missie van de kinderfysiocoach. Haar missie is dat iedereen ‘all over te world’, van Venray tot Nairobi, kinderen gaan snappen. Dat iedereen gaat zien wat de kinderen eigenlijk willen zeggen met hun gedrag en wat ze nodig hebben. En daarbij dat iedereen weet hoe mooi bewegen daaraan bij kan dragen. “Het begint in onze huiskamer en op vele andere plekken. Samen maken we het verschil. Geen druppel op een gloeiende plaat, maar een gigantische impact die we samen kunnen maken, ongeacht waar we vandaan komen of nu wonen.”

Tijdens het online event, volledig in het Engels, zullen er naast een lezing van Suzanne ook sprekers uit Kenia een inspirerende bijdrage leveren. Eén van de sprekers zal laten horen en zien hoe hij beweging inzet in Kenia. Een hele andere cultuur, een hele andere achtergrond, maar eenzelfde missie. Samen met de andere gastsprekers en presentator van de avond belooft het een mooie avond te worden. Ze hopen op een groot succes dat door zoveel mogelijk mensen van over de hele wereld, van ver en dichtbij, wordt bijgewoond.

Aanmelden kan via de website www.justseeme.nl.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten