Logo peelenmaasvenray.nl
<p>De Stoptober-camper stopt op zondag 19 september op sportpark De Meuleb&egrave;&egrave;k.</p>

De Stoptober-camper stopt op zondag 19 september op sportpark De Meulebèèk.

(Foto: Persfoto)

Wijziging: Stoptober-camper naar sportpark Wanssum

Tijdens de achtste editie van Stoptober gaan weer tienduizenden mensen een poging wagen om te stoppen met roken. Dit jaar rijdt de Stoptober-camper door Nederland en het voertuig gaat drukke pleinen en markten af. Deskundigen geven bij de camper op locatie informatie over de voordelen van stoppen met roken.  De Stoptober-camper stopt op zondag 19 september ook op sportpark De Meulebèèk in Wanssum en niet in het centrum van Venray, zoals eerder werd aangekondigd. De camper is te bezoeken tussen 09.30 en 11.30 uur.


Dit jaar gaan Hans Klok, Patricia Paay, Bill van Dijk, Richard Spijkers en Louisa & Rowan de uitdaging aan en steken vanaf 1 oktober voor tenminste 28 dagen geen sigaret meer op. Stoptober is samen 28 dagen niet roken in oktober. De verwachting is dat ook dit jaar weer meer dan 50.000 mensen zullen stoppen met roken.

Iedereen die aan Stoptober wil meedoen, kan zich nu inschrijven via de website www.stoptober.nl en de gratis Stoptober-app downloaden. De camper gaat na de tussenstop in Venray door naar Horst. Daar staat de bus in het centrum bij de kermis van 14.00 tot 16.00 uur.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten