Logo peelenmaasvenray.nl
<p>Burgemeester Winants ontvangt het boek uit handen van ondernemers Harry Maessen en Mariska Stevens.</p>

Burgemeester Winants ontvangt het boek uit handen van ondernemers Harry Maessen en Mariska Stevens.

(Foto: Rikus ten Brücke)

Eerste boek Ysselsteyn 100 jaar ondernemen voor burgemeester

Burgemeester Luc Winants nam vrijdagmiddag in Roelanzia in Ysselsteyn het eerste boek Ysselsteyn 100 jaar ondernemen in ontvangst. Hij ontving het boek uit handen van de Ysselsteynse ondernemers Harry Maessen en Mariska Stevens. Het boek is gemaakt ter ere van honderdste verjaardag van het Peeldorp.

In het boek staan verhalen met en over jonge veelbelovende Ysselsteynse starters, maar ook met en over oud-ondernemers die hun stempel wisten te drukken op de Ysselsteynse bedrijvigheid. De verhalen in het boek werden geschreven door Jelle van Hees. Daarnaast maakte Jeu de Wit een overzicht van alle ondernemers uit de historie van Ysselsteyn. 

Het dorp bestaat dit jaar honderd jaar en dit weekend zou het ondernemersweekend plaatsvinden, maar vanwege de coronamaatregelen zijn de festiviteiten verplaatst naar volgend jaar. De overhandiging van het boek zou de aftrap zijn van het feestweekend.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten