Logo peelenmaasvenray.nl
Foto: SK-Media

Vrachtwagentje brandt uit in Merselo

Een kleine vrachtwagen is vrijdagochtend op de Rozendaal in Merselo volledig uitgebrand. Het voertuig is volgens de politie in brand gestoken. Er wordt een onderzoek gestart naar de brandstichting. De brandweer heeft het vuur gedoofd.

De voertuigbrand is door de enige buurtbewoner die het vuur zou kunnen zien opgemerkt. Hoe het voertuig op de Rozendaal terecht is gekomen, is niet duidelijk. Volgens de politie komt de eigenaar van het voertuig uit Beugen. Het voertuig is door een bergingsbedrijf afgesleept.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten