Afbeelding
Foto: Persfoto

Venrode Voices op zoek naar nieuwe leden

Algemeen

Na lange tijd zonder repetities van het koor staat Venrode Voices te popelen om het zingen weer op te pakken. Ongetwijfeld zijn er dames die de afgelopen maanden hebben gedacht aan het (weer) oppakken van een oude of nieuwe hobby: zingen bij een koor.

Daar is het nu het perfecte moment voor. Venrode Voices heeft natuurlijk ook lang stilgezeten, dus nummers moeten weer opgefrist worden, er is ruimte om weer nieuwe muziek in te studeren. Dat maakt het niet zo moeilijk om in te stappen. Eén van de plekken in de foto opvullen? Venrode Voices nodigt belangstellenden van harte uit om op woensdag 15 september de open repetitie te bezoeken.

Die is, geheel coronaproof, van 20.00 tot 22.15 uur in de Wis in Castenray. Van tevoren aanmelden via het contactformulier op www.venrodevoices.nl of stuur een mailtje naar secretariaat@venrodevoices.nl. De dames van het koor zorgen er dan voor dat er 15 september een muziekmap voor de nieuwelingen klaarligt. Een andere keer deelnemen aan een repetitie kan ook.

Uit de krant