Logo peelenmaasvenray.nl
<p>De volmolen in Merselo werd deze zomer officieel geopend.</p>

De volmolen in Merselo werd deze zomer officieel geopend.

(Foto: Rikus ten Brucke)

IVN organiseert Beleefweek Limburg

IVN organiseert van 25 september tot en met 3 oktober de Beleefweek Limburg. Tijdens deze periode krijgt het publiek de kans om het Limburgse landschap in Nederland en België te leren kennen. IVN biedt hiervoor een gevarieerd programma aan gericht op het beleven van de natuur. Daarnaast kunnen ook toeristische ondernemers hun aanbod promoten.

Ook in de gemeente Venray wordt stilgestaan bij de beleefweek. Zo wordt de Weverslose Volmolen opgesteld voor publiek op de zondagen 26 september en 3 oktober. Het publiek kan dan een demonstratie wol bewerken bijwonen. Meer informatie over deze demonstratie is te verkrijgen via info@loobeek-merselo.nl. De volmolen in Merselo is een watermolen met een volinstallatie en is door vrijwilligers nagebouwd naar origineel gebruik.

De Weverslose Volmolen in Merselo is gevestigd aan de Zandstraat. Deelname aan de demonstratie kost twee euro per persoon en kinderen jonger dan twaalf jaar kunnen gratis deelnemen. De volmolen is tevens gratis te bezoeken exclusief demonstratie. Aanmelden via info@loobeek-merselo.nl is verplicht.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten