Logo peelenmaasvenray.nl
Foto: pixabay

Verschillende verkeerscontroles in gemeente

In Leunen, Smakt, Oostrum en op verschillende locaties in Venray vonden afgelopen woensdag verkeerscontroles plaats.

Op de Henri Dunantstraat in Venray werden enkele snelheidsovertredingen geconstateerd, de hoogstgemeten snelheid bedroeg 77 kilometer/per uur. Een beginnend automobilist liet op de Kruidenlaan een snelheid van 73 km/h noteren. Op de Maasheseweg werd een snorfietser bekeurd die 42 km/uur reed met een voertuig dat maar 25 km/uur mag rijden. Op de Stationsweg werd een fietsster bekeurd omdat zij tot twee keer toe een mobiele telefoon gebruikte tijdens het fietsen.

Op de Monseigneur Hanssenstraat in Oostrum werd bij een snelheidscontrole 45 km/uur als hoogste snelheid gemeten. Ook werden enkele (brom)fietsers aangesproken op hun rijgedrag. Op de Albionstraat in Leunen werd de maximumsnelheid niet overtreden, maar werd wel een bestuurder van een landbouwvoertuig bekeurd voor bellen met zijn mobiele telefoon tijdens het rijden. Op de verschillende locaties geldt een maximumsnelheid van 50 of 30 km/uur. Er zijn diversen bekeuringen uitgeschreven voor het overschrijden van die snelheid.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten