Logo peelenmaasvenray.nl
<p>De bibliotheek in Venray.</p>

De bibliotheek in Venray.

(Foto: Henk Lammen)

Voorleesuurtje bij BiblioNu

Kinderen tot 7 jaar kunnen vanaf woensdag 25 augustus elke woensdagmiddag van 15.00 tot 16.00 uur genieten van een voorleesuurtje in de bibliotheekvestigingen van Horst en Venray. Er wordt voorgelezen uit een prentenboek.

Na afloop wordt er geknutseld, gezongen, muziek gemaakt of lekker bewogen. Wat het wordt? Dat is iedere keer weer een verrassing. Papa’s, mama’s, opa’s en oma’s zijn natuurlijk van harte welkom om gezellig mee te doen.

Deelname is gratis. Graag vooraf aanmelden via de activiteitenbutton op www.biblionu.nl.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten