Logo peelenmaasvenray.nl
Foto: pixabay

Coronavaccinatie zonder afspraak in Boxmeer

Mensen die nog geen coronavaccinatie hebben gehad, kunnen vanaf 16 augustus zonder afspraak voor een coronaprik terecht bij een van de vaccinatielocaties van GGD Hart voor Brabant. Ook in Boxmeer is het mogelijk om zonder afspraak een coronaprik te halen.

Het is alleen mogelijk voor het halen van je eerste prik. Als je al een afspraak hebt gepland dan kun je hier geen gebruik van maken. De GGD wil graag dat zoveel mogelijk mensen snel hun coronaprik halen.

Het is mogelijk je in Boxmeer zonder afspraak te laten inenten tegen corona van maandag 16 tot en met zondag 22 augustus van 10.00 tot 15.00 uur en op donderdag 26 augustus van 10.00 tot 15.00 uur. Meer informatie is hier te vinden.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten