Logo peelenmaasvenray.nl
Foto: SK-Media

Bakwagen knalt tegen personenauto in Overloon

Een bakwagen is woensdagmiddag in Overloon in botsing gekomen met een personenauto. Het ongeval gebeurde op de kruising van de Stevensbeekseweg met de Rondweg. Alle inzittenden van de voertuigen zijn door ambulancepersoneel gecontroleerd op verwondingen, maar niemand hoefde naar het ziekenhuis.

In de personenauto zat een moeder samen met haar kind. Zij zijn flink geschrokken, maar maken het goed. Het overige verkeer ondervond de nodige hinder van het ongeval. Een bergingsbedrijf heeft de voertuigen afgesleept.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten