Logo peelenmaasvenray.nl
Foto: SK-Media

Wielrenner gewond bij frontale botsing

Een wielrenner is woensdagochtend gewond geraakt bij een ongeval op de Beekweg in Venray. Het slachtoffer kwam frontaal in botsing met een andere wielrenner. Bij zijn val raakte hij gewond aan zijn hoofd.

Een trauma-arts die arriveerde met de traumahelikopter heeft assistentie verleend aan het ambulancepersoneel. Nadat het slachtoffer stabiel was, werd hij met een ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Over de ernst van de verwondingen is niks bekendgemaakt. 

De groep waar het slachtoffer mee fietste is flink geschrokken.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten