Logo peelenmaasvenray.nl
Foto: Venray Centraal

Vakjury kiest LegoMaster Venray

Venray | YouTube-ster Dylan Haegens en de vakjuryleden hebben beslist wie de titel LegoMaster Venray krijgt. Samen met Ilse Franssen van pannenkoekenhuis De Perdstal, Marcel de Louw van Intertoys en Marcel Voermans van Jamin heeft Haegens alle legobouwwerken minutieus bekeken. De vakkundige jury genoot van de vele legobouwwerken in het centrum van Venray.


Al snel kwamen de deskundigen tot de conclusie dat er 53 prijswinnende constructies waren. Het kostte dan ook tijd om er slechts drie uit te kiezen. Inmiddels heeft de vakjury een besluit genomen, maar om het publiek niet te beïnvloeden wordt dat pas later bekendgemaakt.

In de tweede helft van augustus krijgen alle prijswinnaars in een besloten bijeenkomst van Dylan Haegens de prijzen uitgereikt. ‘Alle deelnemende bouwers zijn we evenveel dank verschuldigd, omdat zij vele honderden belangstellenden naar het centrum lokten”, laat Sjef Pappers namens Venray Centraal weten.

De bouwwerken zijn nog tot 6 augustus te bewonderen en tot die tijd kan er ook gestemd worden door het publiek om te bepalen voor wie de publieksprijzen zijn. En ook voor de stemmers zijn er kansen op een prijs uit handen van Dylan Haegens.


Foto: Dylan Haegens bekijkt alle legobouwwerken minutieus. 

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten