Logo peelenmaasvenray.nl
Foto: SK-Media

Motor en auto met elkaar in botsing

Vierlingsbeek | Op de Overloonseweg ter hoogte van de A73 kwamen zaterdagmorgen een motor en auto met elkaar in botsing.

De motorrijder reed van Vierlingsbeek richting Overloon toen het misging en beide voertuigen met elkaar in botsing kwamen. Over de toedracht van de aanrijding is nog niets bekend. De motorrijder werd met schouderletsel per ambulance overgebracht naar een ziekenhuis. De automobilist kon met haar voertuig verder, de motor werd opgehaald door een kennis van de motorrijder. Beide voertuigen liepen lichte schade op.  

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten