Logo peelenmaasvenray.nl
<p>De eerste kermisbezoekers waren vrijdagmiddag al vroeg op het kermisterrein.</p>

De eerste kermisbezoekers waren vrijdagmiddag al vroeg op het kermisterrein.

(Foto: Antoon Jeuken)
Video / Fotoserie

Kermis Venray officieel van start

Wethouder Cor Vervoort heeft vrijdagmiddag het startsein gegeven van de Venrayse kermis 2021. Door op een knop te slaan bij bij de Airborne, de grootste transportabele booster ter wereld, werd de kermis officieel in gang gezet. Nadat deken Ed Smeets traditiegetrouw de attracties had ingezegend, gaf Vervoort de opening van de kermis een officieel tintje. 

Vanwege de coronapandemie zijn er dit jaar extra maatregelen genomen om de kermis voor de bezoekers zo veilig mogelijk te maken. De grootste verandering is de nieuwe locatie: De Wetteling. Van zaterdag 31 juli tot en met woensdag 4 augustus begint de kermis om 13.00 uur en eindigt om 24.00 uur. Vanwege de coronamaatregelen is het kermisterrein omheind en is het terrein te betreden vanaf de Leunseweg en de Langstraat. Via de website van Venray Bloeit is te bekijken of het druk is op het kermisterrein.


Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten