Logo peelenmaasvenray.nl
Foto: persfoto

Venrayse hulp voor India

Bart Veldpaus uit Venray zet zich al jaren in als voorzitter van de stichting Helpende Handen India. Ook tijdens de coronapandemie is de hulp vanuit Venray hard nodig en werden er al 400.000 mondmaskers vanuit Nederland naar India verscheept en verdeeld onder de lokale gemeenschap.

“In al deze maanden heeft Helpende Handen zoveel als mogelijk mensen geholpen door ze dagelijks een voedzame maaltijd te geven. Wij vanuit Nederland hebben daar sinds het begin van de beperkingen ons steentje aan bijgedragen”, legt Veldpaus uit.

De hulp uit Venray komt in India terecht bij de stichting Udayum Karangal. Steven Vidyaakar bedankt iedereen die een bijdrage heeft geleverd. “Ondanks dat veel mensen het in Nederland ook moeilijk hebben, gaf hun ruimhartige steun en solidariteit in deze zware en ongewisse tijden, behalve voedsel vooral ook het gevoel dat deze mensen er niet alleen voor staan. Dat er mensen zijn die zich om hen bekommeren.”

Meer informatie is te vinden op www.helpendehandenindia.nl

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten