Logo peelenmaasvenray.nl
Foto: gemeente Venray

Hulpboeren in het zonnetje gezet

Dit jaar vieren zorgboerderij De Lorr (Heide) en Bosbeheer van de gemeente Venray het vijftienjarig jubileum van hun samenwerking. Sinds 2005 helpen hulpboeren van De Lorr met allerlei klussen in het bos. Dit werd op woensdag 28 juli feestelijk gevierd in kleine kring.

In de tuin van Zorgboerderij de Lorr werden de mensen van de gemeente door de hulpboeren ontvangen. Wethouder Cor Vervoort stond kort stil bij de bijzondere samenwerking, waarbij de hulpboeren op een kleinschalige manier zorgen voor bijzondere terreintjes die het bezoeken meer dan waard zijn. Ter gelegenheid van het jubileum hebben de hulpboeren samen met hun begeleiders een insectenhotel gemaakt. Een mooi aandenken in een prachtig aangelegde Ontmoetingstuin.

U bent van harte welkom in de Ontmoetingstuin om het insectenhotel te komen bekijken en te genieten van de tuin.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten