Logo peelenmaasvenray.nl
Foto: pixabay

Vrije inloop coronavaccinatie in Venray

Vanaf donderdag 29 juli kunnen personen die nog geen afspraak hebben gemaakt voor hun eerste vaccinatie tegen het coronavirus, nu ook terecht in bij de vaccinatielocaties van GGD Limburg-Noord in Venray, Roermond en Weert. Dit kon al bij de vaccinatielocatie in Blerick. 

Iedere dag tussen 09.00 en 16.00 uur kan iedereen die nog geen afspraak voor een eerste prik heeft gemaakt, terecht op deze locaties. In Blerick kan men ter plekke kiezen tussen Janssen en Pfizer. In Weert, Roermond en Venray is alleen Pfizer mogelijk. 

Belangrijk: de vrije inloop geldt alleen voor personen die nog geen afspraak voor een vaccinatie hebben gemaakt. Een tweede prik op basis van vrije inloop is niet mogelijk. Direct na de vaccinatie wordt een afspraak gemaakt voor de tweede prik. Neem voor de vaccinatie het ID-bewijs mee. Doordat er een vrije inloop is, kan het zijn dat men even moet wachten op de vaccinatie. 

Vaccinatie op afspraak blijft op alle vier de locaties ook doorgang vinden.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten