Logo peelenmaasvenray.nl
Foto: persfoto

Lekker smullen bij De Kei in Geijsteren

Een aantal Geijsterse jongens en meisjes van 0 tot 6 jaar, hun ouders, opa’s en oma’s hebben onlangs onder de naam Lekker smullen bij De Kei de hele dag op het dorpsplein vers gebakken wafels, vlaai en ijs verkocht om geld in te zamelen voor de wederopbouw van ’t Trefpunt.

“Er was weer leven op het plein”, dat was één van de vele reacties die werd gegeven. Aan het eind van de middag waren alle producten uitverkocht. De organisatie van deze actie wil graag iedereen bedanken voor het steunen van de activiteit. “Een speciale dank aan iedereen die geholpen heeft en aan Verdeuzeldonk De Echte Bakker uit Wanssum die ons voorzien heeft van alle producten om deze dag mogelijk te maken. Als kers op de wafel hebben wij Roel en Lean Groetelaers van ‘t Trefpunt afgelopen zaterdag het mooie bedrag van 1.459,20 euro mogen aanbieden”, laat de organisatie enthousiast weten.

Eenzelfde idee had het zangduo Pim en Peet uit Wanssum. Iedere zondag lopen zij naar ’t Trefpunt om daar te genieten van een heerlijk biertje. En dat kan dus nu niet meer. Om Roel en Lean een hart onder de riem te steken hebben zij samen met de Jumbo een verkoopactie opgezet. Een hele zaterdag werden er stroopwafels verkocht. Met het motto ‘Weej stroeëpe de mouwe op vur os bure’ ging het duo in Wanssum aan de slag. Dat resulteerde in 750,00 euro. Dit bedrag werd eveneens afgelopen zaterdag aan Roel en Lean overhandigd.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten