Logo peelenmaasvenray.nl
<p>Ron van der Hoff op archiefbeeld.</p>

Ron van der Hoff op archiefbeeld.

(Foto: Henk Lammen)

Succes in Tokio voor bondscoach Van der Hoff

De eerste medaille voor Nederland op de Olympische Spelen in Japan is binnen. Gabriella Schloesser en Steve Wijler pakten een zilveren medaille op het onderdeel handboogschieten in de gemengde landenwedstrijd. De medaille betekent ook een succes voor bondscoach Ron van der Hoff uit Ysselsteyn.

In de finale was topfavoriet Zuid-Korea met 5-3 te sterk. Eerder rekende Nederland af met onder meer Frankrijk en Turkije.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten