Logo peelenmaasvenray.nl
Foto: eigen foto

Vriendenvoucher AmeeZing Venray

Bigband Flavour, Close Harmony Group Confetti en Schouwburg Venray houden zaterdag 4 september AmeeZing Venray.

Flavour en Confetti verzorgen de muziek van de leukste nationale en internationale hits allertijden. Het meezingfestijn vindt plaats op het Schouwburgplein en is gratis toegankelijk. Speciaal voor dit evenement is er een AmeeZing Friend Voucher in het leven geroepen. Dit is een ticket waarmee je vriend wordt van het evenement en het evenement een warm hart toedraagt. Als vriend ontvang je per mail geregeld een update en blijf je nauw betrokken bij het evenement. 

De voucher is voor 25 euro verkrijgbaar via schouwburgvenray.nl, via de theaterkassa van Schouwburg Venray of via leden van Bigband Flavour en Close Harmony Group Confetti. De voucher is zaterdag 4 september in te wisselen bij de theaterkassa van het Venrayse theater, hiervoor ontvangt de koper vijf consumptiebonnen en één lot voor de loterij. De repetities voor AmeeZing zijn in volle gang. Ondanks de huidige coronamaatregelen gaat de organisatie door met de voorbereidingen van Ameezing Venray. Gaat het evenement niet door dan blijft de voucher geldig voor de nieuwe datum van het meezingfestijn.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten