Logo peelenmaasvenray.nl
Foto: Rob Beckers

Depot defensie vertrekt, dijken worden geïnspecteerd

Het depot van defensie vertrekt maandagmiddag van de parkeerplaats bij het sportpark in Wanssum. Het Maasdorp is vanaf dinsdag 20 juli weer volledig toegankelijk. Bewoners die zandzakken hebben gebruikt, mogen deze houden. Het is ook mogelijk om de zandzakken terug te brengen naar de parkeerplaats bij het sportpark in Wanssum.

Enkele wegen die onder water hebben gestaan, blijven nog even gesloten. Dat heeft te maken met de ondergrond die kwetsbaar is. Zodra het kan, worden de wegen weer begaanbaar. ‘Zodra Waterschap Limburg de dijkinspecties heeft verricht en we het teken krijgen dat de dijken veilig zijn, laten we dat weten’, laat de gemeente Venray weten.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten