Logo peelenmaasvenray.nl
<p>Vincent Hofs, directeur Vastgoedontwikkeling bij de Renschdael Groep, en wethouder Jan Jenneskens (rechts).</p>

Vincent Hofs, directeur Vastgoedontwikkeling bij de Renschdael Groep, en wethouder Jan Jenneskens (rechts).

(Foto: Rikus ten Brücke)

Transformatie Jozef op Annapark

Wonen in de ‘iconische’ panden op het Annapark. Binnenkort is het mogelijk. Vincent Hofs, directeur Vastgoedontwikkeling bij de Renschdael Groep, en wethouder Jan Jenneskens gaven hiervoor woensdagochtend samen het startschot. In het gebouw Jozef moeten acht huurappartementen en drie kantoorruimtes komen. Jenneskens: “We staan nog maar aan het begin. Hier in het Annapark gaat een mooie mix van verschillende woningen komen.”

Versnellen, veranderen en verduurzamen staan boven aan de prioriteitenlijst van de gemeente als het gaat om woningbouw, zo vertelde Jenneskens woensdagochtend aan de aanwezigen. “We willen meer en sneller bouwen, we willen die woningen bouwen waaraan behoefte is en we willen zo bouwen dat we meteen een verduurzamingsslag maken. Op al die terreinen wordt hier op het Annapark, maar ook op andere plekken in Venray, hele mooie vooruitgang geboekt.”

Hofs van de Renschdael Groep, die de uitvoering van de plannen in het Annapark voor haar rekening neemt, geeft aan dat de werkzaamheden aan het gebouw Jozef eind 2021, begin 2022 gereed moeten zijn. “We hebben volop ingezet op het behoud en het versterken van de groene omgeving. Tel daarbij de charme van de historische gebouwen op en het is hier straks fantastisch wonen.”

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten