Logo peelenmaasvenray.nl
<p>St. Anna na de oorlog staat centraal in de komende uitzending van Venray van toen.&nbsp;</p>

St. Anna na de oorlog staat centraal in de komende uitzending van Venray van toen. 

(Foto: Eigen foto)

Venray van toen in teken van St. Anna na de oorlog

Het tv-programma Venray van toen besteedt in de komende drie uitzendingen aandacht aan psychiatrische inrichting St. Anna, kort na de Tweede Wereldoorlog.


In dit drieluik ziet de kijker op Peel en Maas TV niet alleen hoe de oorlogsvernielingen ter hand worden genomen, maar ook hoe het normale leven en de ontspanningsactiviteiten weer op gang komen. In de eerste uitzending van deze serie staat het jaar 1947 centraal.

Venray van toen is een geschiedenisprogramma met historische beelden uit de gemeente Venray. Het programma wordt ingeleid door presentator Paul Rutten. Dit programma komt tot stand door een samenwerking tussen Sinvid Mediamakers en Peel en Maas TV.

Venray van toen is komende zaterdag te zien op Peel en Maas TV, vanaf 19.00 uur. De uitzending wordt vervolgens op de lokale Venrayse zender elk uur herhaald tot en met zondagavond 23.00 uur.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten