Logo peelenmaasvenray.nl
<p>De brandweer rukte met groot materiaal uit om de brand te bestrijden.&nbsp;</p>

De brandweer rukte met groot materiaal uit om de brand te bestrijden. 

(Foto: SK-Media)

Uitslaande brand in ‘t Trefpunt

In eet- en drinkcafé ‘t Trefpunt aan de Dorpsstraat in Geijsteren heeft dinsdagavond rond 23.30 uur een felle uitslaande brand gewoed. 

De brandweer meldt dat de twee bewoners het pand met bovenwoning op tijd konden verlaten. De brand is bestreden door de korpsen van Meerlo en Venray. Rond 0.40 uur had de brandweer het vuur onder controle. 

De brand ging gepaard met flinke rookontwikkeling. De brandweer adviseerde bewoners in de buurt ramen en deuren te sluiten. Het pand heeft aanzienlijke rook- en waterschade opgelopen. Stichting Salvage (een samenwerkingsverband van de brandverzekeraars in Nederland) is door de brandweer gevraagd om de eigenaar van het pand te ondersteunen bij de afwikkeling van zaken rondom de brand.  Het is niet bekend wat de oorzaak van de brand is. Het team Brandonderzoek van de brandweer Limburg-Noord zal daar onderzoek naar doen.


Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten