Logo peelenmaasvenray.nl
Archieffoto

Oefenduel SV Venray-VVV-Venlo start eerder

Eersteklasser SV Venray speelt op dinsdag 6 juli een oefenwedstrijd tegen VVV-Venlo. De aftrap van het duel op sportpark De Wieën is niet om 19.30 uur, zoals eerder aangekondigd, maar (vanwege het EK-voetbal) om 19.00 uur.


Het is de eerste wedstrijd voor VVV-Venlo in de voorbereiding op het nieuwe seizoen. De degradant uit de Eredivisie speelt daarnaast onder meer tegen UNA en Helmond Sport.

De oefenwedstrijd op sportpark De Wieën is voor het publiek toegankelijk (met inachtneming van de RIVM-coronarichtlijn van 1,5 meter afstand houden). De entreeprijzen (ook voor leden): 5 euro (volwassenen) en 2,50 euro (jeugd t/m 18 jaar). De kaartverkoop vindt plaats aan de kassa.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten