Logo peelenmaasvenray.nl
<p>Een archieffoto van recreatiepark het Roekenbosch.&nbsp;</p>

Een archieffoto van recreatiepark het Roekenbosch. 

(Archief Peel en Maas)

Ontwerp-omgevingsvergunning Roekenbosch ter inzage

Vanaf 25 juni 2021 is er een nieuwe procedure gestart voor een tijdelijke omgevingsvergunning voor het huisvesten van arbeidsmigranten en woonurgenten op het recreatiepark Het Roekenbosch in Blitterswijck. De ontwerp-omgevingsvergunning ligt vanaf dat moment zes weken ter inzage en hierover kunnen in die periode zienswijzen worden ingediend. Vervolgens staat tegen deze omgevingsvergunning beroep open bij de rechtbank. 

De procedure voor deze omgevingsvergunning moet opnieuw worden doorlopen nadat de rechtbank een eerder verleende omgevingsvergunning had vernietigd. “Daarom heeft de gemeente een nieuwe procedure gestart, waarbij de gebreken van de vernietigde omgevingsvergunning zijn hersteld”, meldt een woordvoerder.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten