Logo peelenmaasvenray.nl
Foto: archief Peel en Maas

Theaters maken samen trailer voor campagne

De deuren zijn weer open, het licht is weer aan en de rode loper ligt weer uit. Het publiek kan weer genieten van theatervoorstellingen. De Maaspoort Theater & Events in Venlo, Schouwburg Venray, TheaterHotel De Oranjerie in Roermond, DOK6 Theater in Panningen en Munttheater in Weert lanceren samen op 18 juni de trailer van de campagne ‘TheaterDichtbij. Mooier dat ooit’ om het publiek uit te nodigen weer samen te komen genieten van het theatergevoel.

Op 18 juni om 20.00 uur is het moment dat het landelijk van de daken wordt geroepen, gespeeld of gedanst: ‘We zijn terug! En het is mooier dan ooit’. De deuren van theaters, concertzalen, poppodia, musea en alle andere culturele locaties die Nederland rijk is, zijn weer open.

Achter de schermen is er door de theaters van TheaterDichtbij hard gewerkt om een programma samen te stellen. Dit is dan ook hét moment om kaarten te bestellen voor het nieuwe seizoen 2021-2022. Kijk op www.theaterdichtbij.nl om terecht te komen bij één van de vijf gastvrije theaters van Limburg om de trailer te bekijken en je kaarten te reserveren.

Meer informatie is hier te vinden.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten