PLUS Guido van Dijck  houdt in het najaar een spaaractie voor verenigingen.
PLUS Guido van Dijck houdt in het najaar een spaaractie voor verenigingen. Foto: Antoon Jeuken

Spaaractie PLUS Guido van Dijck voor verenigingen

Algemeen

PLUS Guido van Dijck staat midden in de maatschappij en levert graag een positieve bijdrage aan de samenleving. Niet voor niets is PLUS voor de zevende keer op rij uitgeroepen tot Meest Verantwoorde Supermarkt. De PLUS-supermarkt in de Venrayse wijk Landweert vindt het dan ook belangrijk de lokale gemeenschap te ondersteunen. 

Na een jaar vol maatregelen en beperkingen organiseert PLUS Guido van Dijck dit najaar een spaaractie waarmee de supermarkt het verenigingsleven in de gemeente Venray een steuntje in de rug wil geven. Clubs en verenigingen kunnen zich hiervoor voor 24 juni aanmelden bij PLUS Guido van Dijck.

Van zondag 5 september tot en met zaterdag 13 november 2021 kunnen klanten van PLUS Guido van Dijck sponsorpunten sparen voor geselecteerde clubs en verenigingen in hun buurt. Hoe meer sponsorpunten een club of vereniging verzamelt, hoe meer euro’s hun club of vereniging ontvangt.

Ondernemer Guido van Dijck heeft in ieder geval alvast 25.000 euro gereserveerd voor de verenigingen in de gemeente Venray. De deelnemende clubs en verenigingen mogen het bedrag dat door klanten bij elkaar gespaard is, naar eigen inzicht besteden. Denk bijvoorbeeld aan de aanschaf van materialen, onderhoud van het clubhuis of een activiteit voor de leden.

Clubs of verenigingen die willen meedoen met deze PLUS-spaaractie, kunnen zich voor donderdag 24 juni aanmelden bij PLUS Guido van Dijck via het volgende e-mailadres: mark.nabuurs@plus.nl.

Uit de krant