Logo peelenmaasvenray.nl
<p>Jong en oud stak de handen uit de mouwen tijdens de opruimdag in de Venrayse wijk Noord-West.&nbsp;</p>

Jong en oud stak de handen uit de mouwen tijdens de opruimdag in de Venrayse wijk Noord-West. 

(Foto: Persfoto)

Geslaagde opruimdag in Noord-West

De opruimdag in de Venrayse wijk Noord-West is zaterdag tijdens de Wereld Milieudag ‘bijzonder goed verlopen’. Dat meldt de organisatie.


Mede dankzij de inzet van de wijkbewoners die kwamen helpen en de enthousiaste ontvangst door studenten van de HAN. Na afloop werd het ook nog héél gezellig in en om de Bevrijdingsweg, waar de studenten trakteerden op vlaai voor iedereen. De studenten hebben de afgelopen periode de wijk goed bekeken en interviews gehouden met bewoners. Ook dit keer werden ideeën en meningen van wijkbewoners gevraagd. De plannen die daaruit voortkomen, worden voorgelegd aan de gemeente.


Wethouder Anne Thielen kwam ook op bezoek en droeg letterlijk haar steentje bij aan de ‘Social Sofa’.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten