Logo peelenmaasvenray.nl
<p>Politiewagens en ambulances rukten uit na de melding van een steekincident.</p>

Politiewagens en ambulances rukten uit na de melding van een steekincident.

(Foto: SK-Media)

‘Jongen Venray opgepakt voor steekpartij’

Bij een steekpartij in een huis aan de Oploseweg in Overloon is in de nacht van zaterdag op zondag een bewoner gewond geraakt. Het slachtoffer is in een ambulance naar het ziekenhuis gebracht om aan zijn verwondingen te worden behandeld.

Een persoon is aangehouden. Volgens een correspondent ter plaatse gaat het om een jongen van 16 jaar uit Venray. Hij is naar het politiebureau gebracht. In de woning zou een schermutseling zijn geweest, waarop de steekpartij volgde. Wie het slachtoffer is van de steekpartij, is niet bekend. De politie is een onderzoek gestart om een beeld te krijgen van wat er zich rond 01.00 uur precies heeft voorgedaan.

In totaal rukten vijf politiewagens en twee ambulances uit na de melding van het steekincident.Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten